Klaus Frobenius

Din Klinisk Diætist i København

Klaus professionel tilbyder kostvejledning. Kontakt Klinisk Diætist i dag

Kontakt

Vedrørende bookinger og forespørgsler til kostvejledning og diætbehandlinger træffes vi på

Telefonnummer: 52301123

og mail: kontakt@sundt-helbred.dk


Klinikken findes på følgende adresse:

Artillerivej 90, Islands Brygge

2300 København S

Gå igennem porten og til venstre.

Få ruteplan her

Professionel Klinisk Diætist i København

Besøg vores Klinisk Diætist i København og få en seriøs og ærlig behandling. Vi tager alle henvendelser alvorligt – uanset graden og karakteren af dit problem

Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder på Artillerivej såvel som på de tilstødende sidegader.  Artillerivej ligger i den næstbilligste parkeringszone  – blå – med overkommerlige parkeringspriser. Se priserne for parkering på Vestamager.

Vores faciliteter

Vi holder til i et dejlig lyst lokale på Islands Brygge, lige overfor Amager Fælled. Det er i gåafstand fra offentlig transport – kun ca. 35 minutter fra Islands Brygge Metro. Der er en bred trappe ned til vores lokale, og har du behov for hjælp, assisterer vi dig gerne ned af trapperne. Du kan blot gøre os opmærksom på dit behov ved booking, så noterer vi det og henter dig ved trapperne.

Er du bruger af kørestol, rullestol eller rollator kommer vi gerne hjem til dig. Kontakt os, hvis du ønsker hjemmebesøg.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Klaus Frobenius, og jeg er uddannet statsautoriseret klinisk diætist i København.

Jeg er uddannet på Professionshøjskolen Metropol med praktikforløb på Rigshospitalets afdeling i Glostrup og på Frederiksberg Hospital. Jeg er derudover uddannet coach fra ID-Academy, og jeg har arbejdet tæt med mennesker i en sundhedsfaglig relation de sidste 12 år.

Jeg har desuden undervist som kajaktræner hos Universitetets Studentergymnastik (USG) i mange år, og jeg er af den overbevisning, at en sund krop hænger sammen med et sundt sind. Dette opnår vi helt fantastisk igennem et aktivt liv i naturen. Derfor fokuserer jeg mine behandlinger på både sundhed og helbred, idet vi ikke kan leve på det ene uden at det anden også fungerer. Sundhed afhænger af et velfungerende helbred, og et godt helbred afhænger af blandt andet din sundhed – både kropsligt og mentalt.

Styrk din sundhed – brug mig som din Klinisk Diætist i København.

Grundlægger af Klinik for Helbred og Sundhed

Klaus er indehaver af Klinik for Helbred og Sundhed, som han har startet med det formål at hjælpe mennesker ud fra et ønske om at kombinere mentoring og en professionel ernæringsfaglig tilgang. Klaus orienterer sig løbende i den nyeste forskning for at sikre en optimal behandling af alle klienter, indenfor de rammer som Sundhedsstyrelsen sætter.

Behandling med dig i fokus

Det er vigtigt for mig, at du som klient føler dig i trygge hænder hos mig. Vores samtaler drejer sig om dig og dine problemer, og det er derfor helt afgørende at du føler dig tilpas og har det godt med at diskutere disse emner med mig.

Du er som klient beskyttet af patientfortroligheden, ligesom hos lægen og andre sundhedsfaglige. Jeg fører journal for at sikre dig et godt og sammenhængende forløb. Journalen er kun tilgængelig for mig og dig selv, såfremt du ønsker aktindsigt. Vi arbejder sammen i hele processen for at løse dine problemer.

Forløb tilrettelægges efter dine ønsker, behov og fysiske formåen, og der tages hensyn til eventuelle helbredsproblematikker, og samtidigt lægger vi en fremadrettet plan. Der er mange faktorer, der kan modarbejde et evt. kostomlægningsforløb, men det er min overbevisning at i gennem indlevelse og sparring er det muligt at finde de rigtige løsninger for succes. Derfor er det vigtigt med en god relation mellem dig som klient og mig som behandler.

Arbejder som Klinisk Diætist i København

Hvad er en klinisk diætist?

Klinisk diætist er en beskyttet titel og autoriseret af staten. I Danmark opnås uddannelsen via en professionsbachelor i ernæring og sundhed, hvor man specialiserer sig som klinisk diætist. En Klinisk Diætist har en dybdegående viden om sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom.

Uddannelsen til Klinisk Diætist i København er primært naturvidenskabelig med fokus på ernæringsrelaterede sygdomme. Den giver grundlaget for at kunne vejlede omkring hvordan den enkelte bør spise i forhold til sin overvægt, sygdom eller anden tilstand. Titelbeskyttelsen er autoriseret efter “Lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed” (LOV nr.1350 af 17/12/2008).

Patientfortrolighed

Du er som klient hos Klinik for Helbred og Sundhed beskyttet af patientfortroligheden. Alle samtaler forbliver derfor fortrolige mellem dig og din behandler. Din behandler vil, som beskrevet i Sundhedsloven, føre journal på dit forløb, hvilket skal sikre at du får den optimale behandling undervejs i hele forløbet. Det er altså et lovkrav, at vi fører journal på vores klienter.

Journalen er ikke tilgengængelig for andre end din behandler og dig, såfremt du ønsker aktindsigt. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg ved at dele dine problemer med os, således at vi på bedste måde kan hjælpe dig med dem.

En livsstilsændring behøver hverken at være ekstremt eller kedeligt

Jeg fokuserer som klinisk diætist på et sundt helbred. Motion og kost har stærk indflydelse på både vores fysiske og mentale sundhed. Vi kan gøre meget for at undgå livsstilssygdomme og støtte vores krops sundhed under eventuelle behandlingsforløb eller andre sygdomme. Jeg mener at både kost og motion er vigtige parametre at fokusere på, når vi igangsætter et forløb sammen.

Min holdning er at motion er mange ting, og det behøver hverken at være ekstremt eller kedeligt for at være effektivt. Jeg har et stort fokus på livskvalitet, og jeg forsøger derfor at kombinere samtaler på klinikken med udendørs aktivitet, særligt i forbindelse med længerevarende forløb. Kortere forløb foregår primært på klinikken.

Læs mere om vores diætbehandlinger her.

Samarbejdspartnere

Vi har et godt samarbejde med følgende foreninger, virksomheder og organisationer:

Man kan godt gå op i både en sund kost og et sundt miljø!

Vi har stor fokus på en god service og høj faglighed, så du altid føler dig i gode hænder hos os. Vi lægger vægt på at vores klinik er åben og indbydende og at du får en professionel behandling. Det gør vi samtidigt med et fokus på at yde så lille en miljøbelastning som muligt. Derfor støtter vi CO2-reducerende og miljøbeskyttende tiltag.

Klaus professionel tilbyder kostvejledning. Kontakt Klinisk Diætist i dag

Klaus Frobenius

Klinisk Diætist & Klinikindehaver

Vi har stor fokus på dig som klient. Samtidigt er vi meget bevidste om de kontinuerlige udfordringer med hensyn til vores miljø, som vi alle står overfor. Derfor fokuserer vi på tiltag, der er med til at minimere vores miljøbelastning. Dette gør vi uden at gå på kompromis med vores service, og du vil altid få dedikeret og professionel behandling hos os...