Behandlinger

Kostvejledning, coaching & diætbehandling

Kostvejledning til din livsstilsændring

Vægttab

Et sundt og varigt vægttab begynder med beslutningen om at komme igang. Vi tilbyder et kortere og et længere vægttabsforløb – hvilket du skal gennemføre, afhænger af dine ønsker og mål. Vi vejleder dig gerne i dit valg.

Undervægt

Undervægt er et ofte overset problem, men bør tages lige så seriøst som overvægt. Undervægt kan opstå af mange årsager, men fælles for dem er at de kan medføre næringsmangel og følgelidelser. Diætbehandling er nødvendig for at undgå en sundhedsrisiko.

Kost til gravide og nybagte mødre

Er du i tvivl om hvordan du bør spise, når du er gravid eller ammer? Vi hjælper dig med at optimere din kost til den øgede belastning, som din krop gennemgår. En professionel kostvejledning kan desuden hjælpe med at reducere mange graviditetsgener, såsom forstoppelse, kvalme og træthed.

En sund alderdom

En sund alderdom er vigtig for at du kan bevare din energi og rørighed. Vi hjælper dig med at øge din livskvalitet, sådan at du kan nyde mange år sammen med din familie.

Diætbehandling til din helbredsproblematik

Mave – og tarmproblemer

Rigtig mange mennesker lider af mave – og tarmproblemer af forskellige årsager; herunder irritabel tarm, laktoseintolerans, cøliaki, diarré og forstoppelse. Diætbehandling har en gavnling effekt. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Gigtsygdomme

Ca. 700.000 danskere lider af en gigtsygdom, såsom psoriasis, slidgigt, leddegigt, urinsyregigt eller en af de andre 200 anderkendte gigtsygdomme. Selvom gigt er en af e hyppigste kroniske lidelser, behøver du ikke lide med din sygdom i en stille accept. En kostomlægning kan i mange tilfælde mildne dine symptomer, så du får mere energi og større bevægelighed.

PCOS

Polycystisk ovariesyndrom er den hyppigste hormonforstyrrelse hos fertile kvinder, samt skyld i barnløshed og nedsat trivsel. Med kost til PCOS kan de fleste symptomer mildnes i en grad, hvor livskvaliteten kommer tilbage.

Forhøjet kolesterol og hjertekarsygdom

Forhøjet kolesterol øger risikoen for hjertekarsygdomme, herunder åreforkalkning. At mindske kolesterol er en vigtig del af både den forebyggende og helbredende behandling af hjertekarsygdomme. Professionel kostvejledning er nødvendigt af hensyn til dit helbred. Vi hjælper dig!

Et tæt samarbejde mellem dig og din diætist

Alle behandlinger tilrettelægges efter dine ønsker

Det er vigtigt for os, at du er helt med på de livsstilsændringer, som du skal igennem. Derfor tilrettelægges alle behandlinger ud fra dine behov, mål og eventuelle begrænsninger.

Du har selv størst indflydelse på dit liv, og din motivation er vigtig for at gennemføre et eventuelt forløb. Derfor arbejder vi ud fra princippet om, at det er dig der er ekspert i dit eget liv. Vi hjælper dig med at realisere dine ønsker og vedligeholde din motivation i forløbet, så du når dine mål.

Du er ikke alene i dine forløb

Vi står bag dig hele vejen. Vi ved det kan være svært – især i længerevarende forløb – at bevare motivationen. Derfor tilrettelægges forløbene med regelmæssige konsultationer og motivationssamtaler, så du altid har os lige ved hånden. Klaus er uddannet både diætist og coach, og han guider dig igennem din livsstilsændring med lige dele kostvejledning og motiverende coaching.

Vi tilbyder også en status på dit helbred

Helbredstjek og sundhedsanalyse

Er du i tvivl om hvordan det står til med din krops sundhed? Vi laver en fuld kropsanalyse, hvor du får besked om din fedtprocent, muskelmasse, metaboliske alder og generelle fysiske tilstand. Derved får du et ærligt udgangspunkt for en videre proces.

Ønsker du hjælp til andre problemer?

Vi forholder os altid fagligt til alle problemer. Vi kan som regel hjælpe dig med andre end de nævnte lidelser, hvor en ernæringsmæssig tilgang kan have positiv effekt. Kontakt os, hvis du ønsker at høre om vi kan hjælpe dig. Hvis problemet falder udenfor vores ekspertiseområde, kender vi dygtige fagfolk, som vi kan henvise til.

Events hos Klinik for Helbred og Sundhed
Kostvejledning til vægttab