Få inspiration til sund madlavning

Se vores spændende opskriftsbøger og kogebøgerOpskriftsbøger af Klinisk Diætist Klaus Frobenius

Sund mad skal ikke være for kompliceret - men snarere nemt og overkommeligt i en travl hverdag, sådan at vi har overskud til at leve op til Sundhedsstyrelsen officielle anbefalinger om at spise minimum 600 gram grønt og frugt om dagen. Vi har udarbejdet en række opskriftsbøger, der skal inspirere dig til sund - og ikke mindst nem madlavning.

For at spare dig for administrationsomkostningerne har vi fravalgt en indkøbskurv på vores hjemmeside og leder dig i stedet videre til Saxo, hvor alle vores bøger kan bestilles. Ønsker du at købe flere af vores bøger i samme omgang, kan du på Saxo søge efter forfatternavn 'Klaus Frobenius', hvorved alle bøgerne fremkommer. 

Køber du på vegne af et firma, en institution eller er du blot interesseret i et større parti af en bestemt bog, kan vi hjælpe dig med en væsentlig rabat på bogen, ved at bestille den direkte fra trykkeriet. Kontakt os for at høre mere om rabat ved køb af større partier.

Bogserie: Diætistens opskriftsbøger

Bogserien 'Diætistens opskriftsbøger' fokuserer på 'De 10 kostråd' og skal hjælpe dig med at spise efter de officielle anbefalinger. 

Bøgerne er udsprunget af jeres efterspørgsel, og vi har i udarbejdelsen af dem lyttet til jeres krav. Herved er bøgerne holdt så billige som muligt via lave trykomkostninger, men indeholder stadigt en masse spændende opskrifter, der selvfølgelig alle sammen er beregnet med hensyn til kalorie - og næringsstofindhold.

Bøgerne i serien udgives løbende.

Rålækker Råkost er en let, lille opskriftsbog med 44 lækre opskrifter på råkostsalater


Bogen er til dig, der savner inspiration til grønnere måltider og ønsker lidt hjælp til at spise efter de officielle kostråd. Bogen indeholder energiberegninger samt tabeloversigt over indholdet af makronæringsstoffer i opskrifterne. Læs mere om bogen hos udgiveren (FrobbieStories): Læs mere...

Superlicius Raw Salads is a nice, little booklet with 44 tasty salad recipes 


This book is for you, who lacks inspiration to cook and prepare more vegetables. It includes energy calculations and summary of macronutrient content in all recipes and thus aids you in eating according to the official nutritional recommendations. Read more about the book at FrobbieStories.com:  Continue reading...