Sundhedslex

​​​​​Besøg vores forum for vidensd​​​​​eling

Diætistens sundhedslex'

Et gratis forum for vidensdeling

Sundhedslex er vores forum for vidensdeling. Her kan du finde brugbar information om kost og ernæring, kost og sygdom, sundhed og motion. Ydelserne er gratis og er en service til dig, der leder efter faglig og troværdig information på nettet. 

Hjælp os med at udbrede servicen ved at dele indlæg, du finder brugbare. 

Sundhedslex:

Blog:
Diætisten om

Besøg bloggen 'Diætisten om...' og find et bredt udvalg af artikler omkring kost, sundhed og motion. Vi tager blandt problemstillinger op, hvor kosten spiller en betydelig rolle i at mildne symptomer fra en given lidelser, herunder irritabel tarm, cøliaki, PCOS, gigtsygdomme samt mange flere. Læs også om farene ved et for hurtigt vægttab og hvordan man taber sig mest hensigtsmæssigt. God læselyst.

Brevkassen om sundhed

Skriv til diætistens brevkasse 'Spørg diætisten om sundhed' eller læs indlæg fra andre i samme situation som dig. Brevkassen indeholder spørgsmål omkring kostens betydning i forhold til kendte problemstillinger, som eksempelvis forstoppelse, diarre, irritabel tarm, mfl., samt omkring kræftfremkaldende stoffer skabt af uhensigtsmæssig madlavning. Få svar på dit spørgsmål indenfor kost, sundhed og motion.

Blev du inspireret?

Hjælp os ved at dele 

Vores sundhedslex' er helt afhængig af dig. Vi har brug for dine spørgsmål til brevkassen samt din videregivelse af vores service. Hjælp derfor andre med at opdage Sundhedslex ved at at dele indlæg, som du fandt nyttige. Til gengæld gør vi servicen helt gratis. 

Tak for hjælpen! 

sundhedslex