Har du tjekket om din forsikring giver tilskud til diætist?

Spørg din arbejdsgiver, sundhedsforsikring eller pensionsordning
– der er penge at spare

Tilskud til diætist

En stor andel af vores klienter er henvist fra deres forsikringsselskab, og får dækket hele eller en væsentlig andel af forløbet hos os. Det gælder blandt andet hjælp til vægttab og diætbehandling af en lang række ernæringsrelaterede lidelser, herunder urinsyregigt, forhøjet kolesterol og hjertekarsygdom, tarmlidelser, m.fl.

Rigtig mange mennesker er berettiget til tilskud til behandling hos en uddannet klinisk diætist via deres sundhedsforsikring, sundhedsordning på arbejdspladsen eller pensionsselskabet. Er du en af dem, så er der mange penge at spare. Det er da værd at undersøge. 

Har du brug for kostvejledning kan det derfor godt betale sig, at undersøge dine muligheder for tilskud til diætist. Vi assisterer dig også gerne med ansøgningen.

Du skal gøre følgende:

  • Kontakt din læge for at få en henvisning.
    • Din læge kan udstede en henvisning til en diætist, hvis du har en fysisk lidelse, hvor kostvejledning vil gavne din behandling.
    • Har du brug for hjælp til vægttab, kræver dette at dit BMI er over 30.
  • Kontakt dit forsikringsselskab eller pensionsselskab for at få en bevilling til en diætist.
  • Ring til os for at lave en aftale til diætbehandling, når du har fået din bevilling.
  • Medbring din bevilling, når du møder til din første konsultation.

Bemærk, har du fået en bevilling skal du kontakte os for at lave en aftale, hvis du vil undgå udlæg. Vi sørger for at indberette din konsultation og modtager betaling direkte fra dit forsikringsselskab. Du skal derfor ikke  have penge op af lommen. Booker du selv via den online bookingfunktion, vil du i første omgang skulle betale for din konsultation, som så senere bliver refunderet til dig fra dit forsikringsselskab.

Henvisende sundhedsforsikringer

Vi modtager ofte klienter fra følgende forsikringsselskaber:

Dansk Sundhedssikring

PFA Sundhedsforsikring

Danica Sundhedsforsikring

Pensam

Flere andre forsikringsselskaber yder også tilskud til diætist. Kontakt din sundhedsforsikring for at høre om dine muligheder. Vær opmærksom på at ikke alle forsikringsselskaber yder fuldt tilskud til diætbehandling. Du bør derfor undersøge hvor stor en andel dit forsikringsselskab dækker af din behandling. Dækker de ikke hele beløbet, vil du modtage en faktura fra os på restbeløbet.

Bemærk! Du skal kontakte dit forsikringsselskab for at få en bevilling til Klinisk Diætist inden du booker din konsultation hos os. Husk derefter at medbringe bevillingen til os for at få dit tilskud.

Sygeforsikringen Danmark

Som medlem af Sygeforsikringen Danmark opnår du tilskud til behandling hos en autoriseret Klinisk Diætist.

Sygeforsikringen Danmark dækker 50% af egenudgiften  – dog maks. 250 kr per konsultation og maks. i alt 1000 kr indenfor en periode á 12 mrd.

Vi indberetter automatisk. Du skal derfor ikke gøre andet end at oplyse os om, at du er medlem af 'danmark'. Bemærk dog at du afregnes for det fulde beløb af os, hvorved du modtager en tilbagebetaling af tilskudsbeløbet fra 'Danmark'.

Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen Danmark her.