Lider du af undervægt?

Undervægt kan være lige så frustrerende som overvægt

Kæmper du med at tage på? Det kan være lige så frustrerende at kæmpe for at opnå og fastholde en kropsvægt på 5 kg yderligere, som det kan være at kæmpe med 5 kg for meget. Hører du til dem, der har prøvet at drikke ren fløde og tilsætte sukker i al madlavning uden at det havde en effekt?

Vi ved hvor svært det kan være, og vi vil gerne hjælpe dig.

Ligesom overvægt – kan undervægt udgøre en sundhedsrisiko

- men undervægt kan ikke altid forklares

Man kan ikke altid finde en klar årsag til undervægten. Selvom man hurtigt kan blive mødt af fordomme, er det langt fra alle undervægtige, der lider af en spiseforstyrrelse. Hos nogle personer er en spiseforstyrrelse årsagen. Hos andre kan det være øget forbrænding – enten som følge af kronisk sygdom, rygning eller ekstrem motion og utilstrækkelig kost. I mange tilfælde er der bare ingen forklaring.

Slip for dine gener

Hvis du er undervægtig, er der risiko for at du lider af næringsmangel. Måske oplever du øget træthed, muskelsvaghed, svimmelhed og generelt et manglende overskud? Måske kæmper du i højere grad med nogle mentale barrierer, fordi du bliver mødt af fordomme i sociale sammenhænge. Dine gener kan reduceres ved en fokuseret kostomlægning, og i nogle tilfælde vil det gavne med et kombineret kost – og motionsprogram, hvor vi sigter mod at opbygge både din vægt, din muskelmasse og dit overskud.

Uanset årsagen vil du have gavn af professionel vejledning i forbindelse med din undervægt. Diætbehandling har generel positiv effekt og kan også bruges understøttende til en medicinsk behandling hos læge eller på sygehus.

Din diætbehandling skræddersyes til dig

Vi anbefaler i første omgang en indledende samtale, så vi kan få et overblik over din situation. Derefter lægger vi i fællesskab en plan for dit videre forløb.

Indledende samtale. Pris 1195.-

Husk! – Du får 250 kr. i tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Læs mere om mulighederne for tilskud til kostvejledning.

Ring og bestil tid på 52301123

Få hjælp til en sund muskelopbygning

Din muskelstyrke er vigtigt for din generelle sundhed og dit fysiske overskud. En stærk krop øger din robusthed og er med til at forebygge gener, såsom træthed, muskelsvaghed og uoplagthed. En sund krop øger desuden din modstandsdygtighed imod sygdomme og knoglebrud. 

For at opbygge en stærk krop, fokuserer vi lige dele på kost og motion. Det er vigtigt med en fuld kost, der er afbalanceret i forhold til Fødevarestyrelsens officielle anbefalingerVi lægger desuden vægt på en langsom, men sund muskelopbygning via nogle praktiske tiltag, der skal øge dit generelle aktivitetsniveau. Målet er at implementere nogle sunde levevaner, der er nemme at bevare for dig i netop din hverdag.