Opnå et sundt og varigt vægttab

Få et vægttabsforløb, der er tilpasset dig

Et sundt og varigt vægttab er afhængig af din motivation. Det vil vi gerne hjælpe dig med – uanset om du blot har brug for hjælp til at komme i gang, eller om du har brug for langvarig støtte og vejledning. 

Få hjælp til vægttab nu.

Et vægttab skal være en udholdelig proces

Det absolut vigtigste i et vægttabsforløb er, at du kan leve med de nødvendige livsstilsændringer, der skal til for at du får succes med din proces. Din motivation til vægttab er helt afgørende for et succesfuldt forløb. Forløbet skal tilpasses din hverdag – ellers er vægttabet hverken realistisk eller varigt. Du skal kunne leve med disse ændringer resten af livet og ikke kun de næste 6 uger. Derfor handler det om at finde en balance i vægttabet, hvor du kan bevare livskvaliteten på trods af nogle nødvendige begrænsninger. Det hjælper vi dig med!

Du får kostplan, kostvejledning og støtte i hele dit forløb

Vi vejleder dig i sund kost, livsstil og fysisk aktivitet. Du er på intet tidspunkt alene i dit forløb. Alle støder på modgang i en længerevarende livsstilsomlægning. Det er helt naturligt, og helt forståeligt når motivationen daler.  Din motivation til vægttab er dog helt afgørende for, at du kan gennemføre og få succes med din proces.

Det er vigtigt at bevare din motivation til vægttab. Derfor lægger vi stor vægt på at du kan få en hurtig konsultation hos os, når du har brug for at genoprette din motivation. I lange vægttabsforløb planlægger vi regelmæssige konsultationer, hvor vi snakker om dine udfordringer og dine successer.

Hvordan dit forløb tilrettelægges hos os, afhænger af dine ønsker, mål og ressourcer.

Hjælp til varigt vægttab

6-månedersforløbet. Pris 6995.-

Forløbet for dig, der har taget beslutningen om "at nu skal det være" og gerne vil have hjælp til et varigt vægttab.

  • Du får indledningsvist en helbreds – og sundhedsanalyse, så du har et ærligt udgangspunkt for processen.
  • Vi tester din fysiske form vha. styrke – og motionstests, og vi giver dig på baggrund af en kropsanalyse et samlet overblik over din fedtprocent, BMI, muskelmasse, metaboliske alder og generelle fysiske tilstand.
  • Vi gennemgår resultaterne sammen, og samarbejder omkring realistiske målsætninger igennem hele forløbet.
  • Du får desuden en månedlig opfølgning, hvor vi laver status og genetablerer fokus, således at vi vedligeholder din motivation til vægttab.
  • Forløbet afrundes med en ny helbreds – og sundhedsanalyse, hvor vi fejrer dine succeser.
  • Kostplan indgår i prisen.

 

Ring 52301123 og hør om vores forløb til vægttab nu.

Du har mulighed for at købe dit 6-månedersforløb med ratebetaling

Ønsker du at dele udgiften til 6-månedersforløbet lidt op?

Der er mulighed for at købe dit 6-månedersforløb over enten 2 eller 6 rater.

  • Fordelt på 2 rater á 3550 kr: 1. rate trækkes med det samme, og 2. rate trækkes automatisk 60 dage efter 1. betaling.
  • Fordelt på 6 rater á 1200 kr: 1. rate trækkes med det samme og derefter månedligt til i alt 6 trækninger.

 

Du tilmelder enkelt dit dankort en automatisk trækningsordning. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for ratebetaling.

Bemærk! Ratebetalingerne stopper efter de aftalte ratebetalinger, og du skal derfor ikke selv huske på at framelde dit kort – det sker helt automatisk.