Ventilation i storkøkkenet sikrer sundere arbejdsforhold

Som virksomhedsejer, så er det din pligt at sikre dig de bedste arbejdsforhold for dig og dine ansatte. Det er derfor ikke helt lige meget at se på de bedste løsninger på selve arbejdspladsen og det gælder uanset om der er tale om storkøkken eller en arbejdsplads på havnekajen.

Arbejdstilsynet stiller krav du måske ikke kender til selv

Det er ikke alle der tænker over det, men hvis du går og leger med tankerne om at lave en business der involverer et storkøkken, så er det vigtigt at huske på at det ikke helt er de samme krav og regler der skal opfyldes for erhverv som det er for de private hjem.

Der kan være tale om nogle lidt heftigere krav i forhold til f.eks. storkøkken udsugning fra arbejdstilsynets side og det kan derfor være en rigtig god investering for dig at du får lidt råd og vejledning fra nogle professionelle indenfor området i forhold til at installere og montere det helt rigtige, inden at du springer ud i nogle halve løsninger der skal til at bygges om alligevel, før du kan komme ordentligt i gang.

Et bedre indeklima giver en krop der bedre kan arbejde

Det er selvfølgelig ikke kun på grund af arbejdstilsynet at du skal sørge for at få installeret en ordentlig udsugning. Vigtigere er det at der sikres de ansattes ve og vel og for den sags skyld også dine gæster, hvis det er en form for café du har i tankerne.

Du kender det sikkert fra dig selv. Har du siddet i et lokale med dårligt indeklima hele dagen lang, så vil du kunne mærke det på din krop, at der ikke er noget ekstra energi eller koncentration tilbage i sækken. Det samme vil ske for dig og dine ansatte og muligvis dine kunder, hvis du ikke får den rette udsugning installeret i køkkenet.