Derfor skal du overveje et brystløft

Overvej brystløft

Hvis du har været gennem en eller flere graviditeter eller har tabt dig mange kilo, så ved du at dine bryster måske er det, der har lidt allerede mest under tyngdekraftens nådesløse magt. Her kan du læse lidt mere om, hvorfor og hvornår, du burde overveje et brystløft.   

Er du tilpas i din egen krop? 

Det er først og fremmest et spørgsmål om, hvorvidt du er tilpas i din egen krop. Hvis du er det, så er der slet ikke nogen grund til at overveje hverken det ene eller andet indgreb. Hvis du derimod ikke føler dig tilpas i din krop, og du føler at et brystløft ville hjælpe dig til at få selvtilliden tilbage – samt måske også passe bedre ind i tøj, hvis de er blevet meget slappe efter vægttab og graviditeter. For nogen, er det faktisk også en tung byrde at bære, og et brystløft gør det meget lettere.  

Hvad gør et brystløft?  

Et brystløft giver ikke større bryster i sig selv, medmindre man vælger at udføre andre plastiske operationer samtidigt, men et brystløft kan alligevel give dig den brystform som du gerne vil have, og dermed så bliver det andre ikke nødvendigt – hvis det er noget du har overvejet. Dette vil en god plastikkirurg ville kunne rådgive dig omkring, og hvad der passer bedst til lige præcis din situation.  

Man kan samtidigt også få et brystløft med brystreduktion, i fald man har rygproblemer og lignende plager med store bryster, der er begyndt at blive slappe med alder. Der er mange grunde til at overveje et brystløft. Vi kvinder forbinder meget feminitet med netop vores bryster, og derfor er dette en vigtig faktor for selvfølelsen, hvis de ikke ser ud og føles som man gerne vil. Vi lever heldigvis i en tidsalder, hvor det er noget man kan gøre noget ved, hvis man ønsker det.