Sådan kan du blive personlig træner

Træning

Flere og flere danskere er begyndt at gå i fitnesscentret på ugentlig basis og det er der bestemt rigtig mange gode grunde til! En time eller to et par gange om ugen i fitnesscentret går underværker ikke blot for kroppen, som bliver stærkere og mere tonet, men også for sindet, da det at træne er meget afstressende, især efter træningen er afsluttet. Dette betyder også at der er brug for personlige trænere, der kan guide fitnesscentrets besøgende i den rette retning både i forhold til hvilke træningsøvelser de skal give sig i kast med og hvilken slags mad de skal spise for at opnå det mål de har sat sig for. Alt dette og meget mere kan man gøre som personlig træner!

Til dig med det hjælpende gen 

Hvis du holder af at hjælpe folk og at træne, er karrieren som personlig træner det helt rette valg for dig. Som personlig træner skal man nemlig gøre en dyd ud af det at skræddersy forskellige træningsrutiner og kostplaner, alt afhængig af hvilken klient man får tilknyttet. Det gør arbejdet meget alsidigt og spændende, da klienterne selvfølgelig aldrig er ens eller har de samme afsluttende mål, for hvordan de ser de næste par måneder med en personlig træner. En klient kan have fuldstændig anderledes mål i forhold til en anden. For at komme af sted på den rette fod, anbefales det at man tager en personlig træner uddannelse, hvor man får detaljerig indsigt i hvordan fysisk aktivitet og kost hører sammen samt hvordan man skal bære sig ad med at være en del af klienternes træningsudvikling og livsstilsforbedringer.

Rig mulighed for efteruddannelse

Som færdiguddannet personlig træner, er der rig mulighed for efteruddannelse. Hvis man under studiet blev interesseret i kost, kan man for eksempel kaste sig ud at uddanne sig som certificeret kostvejleder, hvor man på denne måde får et dybere indblik i hvordan kost kan ændre et menneskes hverdag. Hvis man er mere til det holistiske aspekt af sundhed, kan man tage et kursus i det at være mindfulness instruktør eller søvncoach, hvilket også er to utrolig vigtige elementer af en persons overordnede velvære. Hvis du brænder for alt det overstående i forhold til både fysisk aktivitet, sund kost og mental velvære, kan du efteruddanne dig som sundhedscoach og være med til at gøre Danmark sundere. Bliv personlig træner og gør en mærkbar forskel for dine fremtidige klienters velvære og helbred!