Få din tandsundhed på rette køl

Tandlæge

Dette indhold er sponsoreret

Ønsker du dig en bedre tandsundhed som afspejles i dit smil, eller døjer du med smerter i munden, som forringer din livskvalitet? Og er du dårlig til at få bestilt en tid ved tandlægen, eller overskygger frygten for tandlægestolen din lyst til at få styr på din tandsundhed? Så bør du overveje Tandcity, som har tandlæge på Østerbro, lige i hjertet af København. Her er målet sunde tænder og et smukt smil på alle patienter, og du kan få hjælp med alt lige fra forbedret tandhygiejne, tandblegning og tilmed akut tandpleje, hvis du skulle være så uheldig at have brug for det. Med andre ord, så er tandlægerne klar til at hjælpe dig, uanset hvornår og hvad du har brug for. 

Tandlægeskræk? Frygt ikke!

Der er rigtigt mange mennesker, der går med tandlægeskræk, som kan føre til en ubehagelig knude i maven, bare ved tanken om at sidde i en tandlægestol. Det resulterer desværre ofte i, at rigtigt mange springer tandlægebesøget over, selvom det er vigtigt med en god tandsunhed. Generelt er det en dårlig ide at udskyde tandlægebesøget til når smerten er uudholdelig, da dette som oftest ikke blot fører til en dyrere behandling, men også mere smertefuld, da der højst sandsynligt er mere der skal laves. Derfor er det en rigtig god ide at besøge tandlægen så tit som muligt, da du på denne måde kan komme eventuelle smerter i forkøbet. 

Tandlægerne hos TandCity har rigtig meget erfaring med patienter med tandlægeskræk, hvorfor de tager tandlægeskrækken alvorligt, og tager utroligt meget hensyn til denne, når du kommer som patient hos dem. Af samme grund vender stort set alle tilbage med større selvtillid og større tiltro til tandlægerne, end ved første besøg. De vægter dialog højt, og gennemgår altid gerne behandlingen med dig på forhånd, så du er klar over, hvad der skal ske. Dette gøres med den overbevisning, at en tæt dialog og et godt forhold mellem tandlæge og patient resulterer i de bedste resultater. 

Akut tid – lad tandlægerne hjælpe dig 

Desværre kan man opleve at stå i en situation, hvor tandpinen er for stærk til, at du kan ignorere den. En sådan smerte er uudholdelig, og det er derfor alt afgørende at få lindret smerten, så du kan forsætte din dagligdag som normalt. Derfor tilbyder tandlægerne på Østerbro dig akutte tider, så du kan få styr på din tandpine med det samme. Dette tilbud gælder både i weekender og på helligdage, og desuden også, selvom du ikke er fast patient hos tandlægerne. 

Som udgangspunkt er de normale åbningstider på almindelige hverdage fra kl. 07:00 – 20:00, og du skal ikke betale ekstra gebyrer, uanset hvornår du besøger tandlægerne. Dog kan du med det fleksible bookingsystem nemt og hurtigt bestille en tandlægetid online alle døgnets timer, så du er sikret dig en tid, når det passer dig bedst.