Få godt med protein når du træner

Ernæringsprodukter

Det er blevet meget normalt, at flere går op i at træne. Men træning handler ikke bare om at løfte nogle vægte eller løbe en tur. Der er meget mere til det, hvis man altså gerne vil gøre det ordentligt. En ting, der specielt er vigtigt, når man træner, er protein. Bliv klogere på det og læs om gode proteinbarer til træning her.

Derfor er protein vigtigt

Uanset om man træner eller ej, skal man have protein. Et menneske på omkring de 70 kilo, skal indtage ca. 58 gram protein på en dag. Det er ca. 0,83 gram per kilo kropsvægt. Hvis man træner, er det en god ide at få imellem de 1,5 til 1,8 gram per kilo kropsvægt. Det vil sige mindst 105 for en, der vejer 70 kilo. Dette er fordi protein er med til at opbygge musklerne, som jo netop er det man fokuserer på under træning.

Få ekstra protein gennem proteinbarer

Det kan være svært at indtage alt det protein igennem ens mad. Derfor kan det være en god ide at spise proteinbare. Der findes rigtig mange forskellige slags fra forskellige mærker. Når man leder efter proteinbarer, er det selvfølgelig vigtigt, at mængden af protein skal være høj. Gerne omkring de 20 gram for en enkelt bar. Dette kan du finde hos Barebells, der har et par gode proteinbarer, som både er gode for dig og smager godt.

Man kan spise en eller to af sådan en proteinbar på en dag. Allerede to af dem, og så er du oppe på 40 gram protein for dagen. De er derfor rigtig smarte, hvis man har svært ved at få nok protein gennem ens kost. Der er selvfølgelig også mange forskellige smage, om det er chokolade, peanuts eller karamel du lige har lyst til. Så det burde være muligt at finde noget, der passer til din smag.

Der er selvfølgelig også andre måder at få den ekstra protein ind på. Blandt andet gennem protein pulver, som man jo kan blande i sin yoghurt, en milkshake eller måske endda lave egen proteinbarer med, hvis man er så kreativ. Men det er dog lidt nemmere og hurtigere med en proteinbar, man hurtigt kan tage frem, efter eller før en god træning. Så kan du rigtig få noget ud af din træning, og endelig få bygget dine muskler op.