Hvad skal man lede efter i fiskeolie?

Vi vil nok alle have en sund krop inden i som uden på, men for at få dækket nogle af de vigtige kostindtag, så skal der sluges et par fisk i løbet af ugen. Er du én af dem der ikke er så begejstret for at spise fisk, så kan det være at du bør kigge på at spise fiskeolie.

Tjek fiskeolietest ud for at finde den bedste fiskeolie

Når du får fiskeolie igennem kosttilskud, kan du på denne måde få dækket dit indtag af Omega 3 ind. Omega 3 er en fedtsyre, som vores krop ikke selv er i stand til at producere. Der følger så mange goder med at indtage omega-3-fedtsyre, så det kan derfor godt betale sig for din krop at du overvejer andre alternativer, hvis du ikke selv kan spise en fisk.

Du kan her online finde en brugbar fiskeolie test, hvor der bliver kigget på de vigtigste værdier i de forskellige muligheder, for ligesom med alt andet, så findes der altså også skrammel på markedet når det gælder fiskeolie. Hvis vi ikke tænker over det, så er det som regel det billigste alternativ der bliver hevet ned i indkøbskurven, men om det giver nogen mening, bliver du selv nødt til at tjekke op på.

Dette kan du selv lede efter i fiskeolie

Står du i supermarkedet overfor et tilbud på fiskeolie, men ved du ikke hvad det er du skal kigge efter når du skal vælge noget der giver mening, så kan du få et par nøgleord med herfra.

Der er for det første certificeringen af fiskeolien. Ser du IFOS så har du den bedste form for certificering. Det står for International Fish Oil Standards. Der er også certificeringen FOS som står for at der er fisket og producereret ud fra bæredygtige metoder.

Herefter skal du kigge efter indholdet af EPA/DHA der fortæller hvor meget af selve omega-3-fedtsyreren der er at finde i produktet. Jo mere koncentreret det er, jo færre tabletter skal du indtage, før du har den mængde der skal indtages som minimum.