Inspiration til en mere sund hverdag – start i det små

Tur i skoven

Dette indhold er sponsoreret. 

Sundhed betyder ikke bare meget for fysiske velvære, det er også af stor betydning for det mentale helbred. Alligevel kan de usunde vaner let snige sig ind i hverdagen frem for de sunde – nogle gange uden man lægger mærke til det. Cykelturen bliver hurtigt til en køretur i stedet, og den sunde morgenmad, man havde lovet sig selv at lave hver morgen, bliver sprunget over. Det er ikke underligt, når man tænker på hvor fortravlet både arbejdsliv og fritid er for mange mennesker, og det kan derfor være en god ide at starte i det små, når man forsøger at indarbejde de sunde vaner i hverdagen. Overvej hvilke ting, der kan gøre det nemmere for dig at nå dine mål.

Køb fodtøj der understøtter dine gode intentioner 

En af de sunde vaner, du oplagt kan starte med at implementere i din hverdag, er at begynde at gå mere. Det lyder måske simpelt, men hvis du alligevel ikke får gået hver dag, må du starte med at overveje hvorfor. Er dine sko eksempelvis behagelige at gå i? Hvis ikke, kan du med fordel overveje ecco sko. Ecco sko er rigtig gode for dine fødder, og gør det nemmere at opretholde de gode intentioner. Samtidig findes ecco sko i et hav af forskellige designs, hvilket gør det fuldt ud muligt at finde et par, der passer ind på netop din arbejdsplads. Når først du har fundet det rigtig fodtøj, kan du sætte dig et realistisk mål om, hvor mange skridt ønsker at gå hver dag. 

Lav sunde aftaler med venner og familie

Når du er hoppet i dine nye ecco sko og er kommet ind i en god vane, gælder det om at opretholde den. En god måde at gøre det på er ved at involvere familie og venner i din nye sunde livsstil, så I kan holde hinanden op på projektet. I stedet for at mødes på en dyr café og drikke café latte hver eneste gang, kan I for eksempel begynde at gøre en rask gåtur til normen i stedet.

Har du overvejet en maddagbog?

Med komfortable ecco sko og en masse gode gåture er du allerede godt i gang med en sundere hverdag. Hertil kan du overveje at begynde at føre maddagbog. Det behøver ikke at være en ting, du fortsætter med for evigt, men det kan være en rigtig god måde at blive opmærksom på dine spisevaner. Mange gange tænker man slet ikke over det lille stykke ekstra kage fra kantinen – med en maddagbog bliver det tydeligt, hvis det sker lidt for ofte.