Træningsudstyr: 4 ting du skal have hvis du træner

Mand der træner

Går du meget op i din træning, så skal du selvfølgelig have det bedst og nyeste indenfor træningsudstyr, der findes på markedet. 

Der findes en del forskelligt træningsudstyr på markedet, og noget er genialt, hvor andet er noget skrald og ikke særlig brugbart. 

Vi har fundet frem til de fire ting, vi synes er et ”must have” og enhver der træner bør anskaffe. 

Vægtvest – Super god til øvelser med kropsvægt eller løbetræning

De fleste kender vægtveste fra Cross-Fit, hvor den bliver brugt flittigt i forskellige WOD (Workout Of the Day). 

Men en vægtvest kan bruges til langt mere end bare Cross-Fit, og den er super effektiv til øvelser med kropsvægt, hvor du sagtens kan løfte mere end din kropsvægt. 

Derudover er den også god til løbetræning, for at belaste ens krop yderligere, så løbetræningen bliver mere intens. 


Der findes mange forskellige vægtveste på markeder, og du kan få nogle der kun vejer 3 kg, som henvender sig mest af alt til løbetræning. 

Men der findes også vægtveste, der vejer helt op til 30 kg, som virkelig er til de hardcore sportsudøver. 

Men der findes også mange vægtveste der vejer midt i mellem, og hvilken vægtvest du skal vælge, kommer an på dit niveau og hvad den skal bruges til. 

Smart Watch – Track din træning

Et Smart Watch har mange funktioner ud over, at vise hvad klokken er, der kan nemlig hentes en masse apps til et Smart Watch, som er gode til at tracke din træning, uanset om det er løbetræning, styrketræning eller noget helt tredje. 

Et Smart Watch er specielt god til løbetræning, da de fleste Smart Watch er udstyret med GPS og pulsmålere, og du kan dermed nemt holde øje med, hvor langt du har løbet og hvad din puls har været under din løbetur. 

Pulsmåleren i uret er, et yderst effektivt værktøj til at målrette din løbetræning, så du har den mest effektive træning i forhold til dine mål. 

EMS-Apparat – Godt supplement til træningen 

Er du træt af, at træne hver dag og trænger til et godt supplement til, at få resultater uden at få sved på panden? Så er EMS-træning måske et godt supplement til træningen. 

EMS-træning fungerer ved, at et EMS-apparat udsender nogle elektriske impulser igennem musklerne, som har til formål at aktivere musklerne til at trække sig sammen, ligesom vi kender fra styrketræning.Det smarte ved EMS-træning er, at du kan ligge derhjemme på sofaen og se TV samtidig med at du ”træner”.