4 ting du skal have til at bekæmpe dine rygsmerter

Rygmassage

Går du som så mange andre med rygsmerter, der begrænser dig i dit arbejde, sport og derhjemme, så findes der heldigvis, en del produkter der kan være med til at afhjælpe disse smerter. 

I denne artikel vil vi komme med fire produkter, der kan være med til at afhjælpe dine rygproblemer på forskellige måder, og nogle af produkterne er mere effektive end andre. 

Man kan med fordel købe flere af disse produkter, da de med fordel kan supplere hinanden, og dermed give en endnu mere effektiv behandling mod rygsmerter. 

Her kommer vores bud fire produkter der kan bekæmpe dine rygsmerter.

Massagepistol – Dybdegående og effektiv massage

En massagepistol er et nyere produkt på markedet, og kan give en god dybdegående og effektiv massage, som virkelig kan løsne de sværeste muskelspændinger og myoser. 

Der følger som regel 4-6 massagehoveder med til en massagepistol, og disse er rigeligt til at ramme alle de forskellige muskelgrupper på kroppen.

En massagepistol giver dig massage med op til 3.600 slag i minuttet, hvilket også giver en vibrerende massage, som også er yderst effektiv til at bekæmpe rygsmerter. (kilde)

Massagepude – Shiatsu massage

En massagepude er kendt for at give en shiatsu massage, med dens roterende massager hoveder, og dens indbygget varme. 

Udover at massage har en gavnlig effekt på kroppen, så er der også undersøgelser der viser, at varme også er yderst effektivt mod rygsmerter. 

En massagepude minder en del om en miniudgave af en massagestol, dog er den langt billigere end en massagestol. 

En massagepude kan give en behagelig og dybdegående massage, og du kan nemt montere massagepuden på en stol, ligge den i sengen eller noget helt tredje. 

En massagepude er rigtig god til rygsmerter og kan fås til en yderst fornuftig pris, da langt de fleste koster under 1.000 kr.

Massagestol – Kongen af massageprodukter

En massagestol er nok det bedste massageprodukt på markedet, da den giver en yderst effektiv fullbody massage. 

Før i tiden var en massagestol kun forbeholdt lufthavne, hoteller, storcenter, mv. da prisen simpelthen var så høj, at ingen private havde råd til at købe en. 

Det har heldigvis ændret sig, og nu kan en massagestol fås til under 10.000 kroner, hvilket har gjort en massagestol tilgængelig for de private.

Disclaimer:

Selv om massageprodukter er yderst effektive, så er det vigtigt, at understrege at de ikke kan erstatte en professionel massage.En professionel massør eller fysioterapeut har en forståelse for kroppen, og kan derfor give en mere målrettet massage, og de ved nøjagtig hvor de skal trykke for at fjerne eller reducere rygsmerter.