Aarhus Osteopati oplever imponerende udvikling efter blot 6 år

Behandler

Osteopati er en behandlingsform, som i den grad har vundet indpas i både USA og i Europa fra dens spæde begyndelse i slutningen af 1800-tallet. 

Siden da har behandlingsformen opnået stor anerkendelse på baggrund af de mange positive effekter.

Osteopati er en manuel form for behandling, og der tages her udgangspunkt i mennesket som ét helt system. 

Grundlæggeren af behandlingsformen Andrew Taylor Still fremhævede, at behandlingen fungerer som en del af den menneskelige anatomi. 

Med dette mente han, at de manuelle teknikker fra osteopati kan være med til at korrigere kroppens anatomi, således at kroppens egne selvhelingsmekanismer kan træde i karakter og selv have en aktiv rolle i at rette op på de gener og skavanker, der måtte gøre sig gældende. 

I Danmark har vi også oplevet en stigende interesse for dette fag, der kombinerer teknikker og principper fra fysioterapi, kiropraktik og kranio sakral terapi. 

Blandt de førende inden for dette fag finder man Aarhus Osteopati, der havde sin start i Aarhus tilbage i 2014 og har siden da udvidet med afdelinger i hele landet, således at Aarhus Osteopati nu er en landsdækkende klinikkæde. 

Visionen for Aarhus Osteopati 

Målet for Aarhus Osteopati var at gøre behandlingsformen tilgængelig for danskerne og udbrede den viden, der ligger til grund herfor. 

Vi danskere gør nemlig flittigt brug af de mange tilgængelige behandlingstyper for at komme vores fysiske gener og skader til livs. 

Osteopati kan dels behandle disse gener og dels være med til at sikre, at kroppen på sigt selv kan være med til at opretholde de vigtige selvhelingsmekanismer. 

Dette giver i sidste ende langvarige og positive resultater, der ikke udelukkende er rettet mod de fysiske gener, men som også har en del at sige i forhold til det mentale velvære. 

Netop af denne grund lå der et ønske om at udbrede Aarhus Osteopati til hele landet. 

Denne aarhusianske klinikkæde er desuden blandt de eneste, der i tilbyder sideløbende uddannelse i osteopati i Danmark, hvorfor Micky Weis, digital marketing specialist, anså det som en værdifuld opgave at tilbyde sin ekspertise og vejledning indenfor markedsføring til netop at udbrede det gode budskab. 

Således er der altså kommet en hel Case Aarhus Osteopati ud af samarbejdet, og i dag tæller den aarhusianske klinikkæde mere end 10 klinikker og over 70 ansatte i hele landet og er forblevet blandt de førende inden for deres fag. 

Hvad kan man forvente af en osteopatisk behandling?

Da osteopati er en manuel behandlingsform, kan man forvente, at den autoriserede behandler udelukkende anvender sine hænder til at udføre behandlingen. 

Med den udviklede viden omkring osteopati og de principper, der ligger til grund herfor, kan en behandler ved hjælp af manuelle teknikker finde frem til de årsagsgivende symptomer i kroppen, der måtte være til gene for den enkelte patient.

Der vil her, som nævnt, være fokus på kroppen som ét helt system, og der vil dermed blive behandlet i området, hvor symptomerne er lokaliseret såvel som i de omkringliggende områder på kroppen, da der også her kan være netværk i anatomien, der har en negativ indflydelse på symptomerne. Med efterfølgende vejledning vil en osteopatisk behandling give forudsætningerne for langvarige og positive effekter.