Få beskeder og budskaber med englekortlæsning

Stjernehimmel

Dette indhold er sponsoreret 

Har du en interesse for det spirituelle univers, og kunne du tænke dig at lære mere om det? Der er forskellige muligheder for at få vejledning, coaching eller clairvoyance, hvis du mangler råd, svar eller et skub i den rigtige retning. Det er også muligt at få personlig englekortlæsning, hvor du kan finde ud af, hvilke beskeder englene og universet har til dig. Englekort giver dig mulighed for at spørge om alt mellem himmel og jord, hvorefter du vil modtage konkrete og konstruktive svar på dine spørgsmål. Der findes forskellige englekort og englekort træk, så du kan vælge at stille et eller flere spørgsmål. Kortene kan også købes i butikker og på nettet, hvis du selv vil udforske dem på egen hånd. 

Hvorfor vælge englekort?

Englekort er en måde hvorpå, du kan få svar på dine spørgsmål. Universet og englene vil give dig de svar, som du har brug for. Men hvad er englekort egentlig? Englekort minder meget om principperne bag tarotkort, hvor hvert kort indeholder et budskab. Englekortene indeholder positive budskaber fra universet og englene, som kan løfte din energi. Tarotkort vil pege på både de positive og negative sider af livet. Det er individuelt hvilket slags kort der foretrækkes, og det er derfor vigtigt at du mærker efter, og finder ud af hvilket formål kortene skal bruges til. 

Hvad kan jeg bruge englekort til?

Med englekort kan du få vejledning nu og her, og er derfor en løsning, hvis du står og mangler råd og svar, lige nu. Englekortene laves i sæt af 44 eller 78 kort, og kommer i forskellige designs. Det kan bruges på forskellige måder, og det er derfor forskelligt fra person til person. Du kan både vælge at trække det øverste kort fra bunken, som er den simple version, eller du kan vælge en mere kompliceret metode, hvor der trækkes ti forskellige kort, som bliver lagt på en bestemt måde. 

Hvorfor vælge professionel englekortlæsning?

Er du i tvivl om hvordan du skal guides på rette vej med englekort? Du kan nemlig vælge selv at anskaffe dig englekort, men også at få professionel englekortlæsning af en uddannet clairvoyant eller englekortlæser. De tekstbudskaber som vil forekomme på kortene kan du, ligeså vel som en clairvoyant, læse og forstå, men hvis du ønsker en mere dybdegående englekortlæsning, hvor der tolkes dybere budskaber, kan du vælge en der er uddannet inden for området. En clairvoyant vil typisk få budskaber samtidig med at kortene trækkes og læses op.