Løbetræning er godt for dit fysiske og psykiske helbred

Løbetræning

Det er ikke til at komme udenom, at fysisk aktivitet både er godt for dit fysiske og mentale helbred. Fysisk aktivitet kan dække over alle former for bevægelse med kroppen, hvor energiforbruget bliver øget, og her er løbetræning et godt eksempel.

Med løbetræning får du styrket både dine knogler og led, samt dine lunger, hjerte og dit kredsløb i sin helhed. Derudover er løb også med til at give dig en lavere hvilepuls og blodtryk. 

Derudover frigiver løbetræning en masse af de såkaldte “lykkehormoner” endorfiner, som giver en glæde og overskud. Den lykkerus, man får af at løbe bliver populært omtalt som “runner’s high” og kan mærkes med det samme efter løbetræning. 

Kom i gang med løbetræningen med Brooks

Vil du prøve at jagte “runner’s high”, så er det bare med at komme i gang med løbetræningen. Og hvis du ikke allerede har et par, så skal du have fat i et par gode løbesko.

Her vil jeg anbefale et par Brooks løbesko. Brooks er et rigtig godt mærke inden for løbeverdenen. De er bl.a. kendt for at have en stor forståelse for, hvordan kroppen bevæger sig, når man løber. En viden de har opnået gennem mange års research. Denne viden har de derfor inddraget i deres løbesko, så du kan købe løbesko fra Brooks, som er tilpasset dine fødder og din individuelle løbestil. 

Køb nye løbesko fra Brooks og se og mærk selv, hvad vi taler om. 

Husk at få styr på udstyret inden du påbegynder løbetræningen

Når du skal i gang med at løbetræne, så er det også vigtigt, at du får styr på dit udstyr inden. Her er det bl.a. en god idé at investere i en led refleksvest til løb, der sørger for, at du bliver set i trafikken, når det er mørkt.

Derudover kan du også få forskellige lygter, som du kan fastgøre dit tøj, så biler, cyklister og andre løbere kan se dig på afstand. 

Hvis du løber steder, hvor der ikke er mange gadelygter, så er det også oplagt at investere i en pandelygte, så du har mulighed for at se, hvor du løber. 

Forfølg “the runner’s high” med Runners Lab i Aalborg

Få gode råd og vejledning, når du skal i gang med løbetræningen hos Runners Lab i Aalborg. 

Runners Lab bliver drevet af professionelle løbeentusiaster, som har styr på løbetræning og de mange gode fordele, der kommer med løbetræningen. 

Derudover kan de give god rådgivning omkring valg af løbesko og andet løbeudstyr, der giver dig en god start, hvis du gerne vil i gang med at løbetræne.